impressed?

Rent our venue

Big Room

De grote zaal heeft een capaciteit van 1680 bezoekers en heeft een oppervlakte van 750 vierkante meter.

De grote zaal beschikt over een zeer uitgebreide lichtshow, verdeeld over een viertal truss constructies. De zaal is op het gebied van geluid uitgerust met 12 toppen van het merk L’acoustic Arcs inclusief 12 subspeakers (L’acoustic SB218). Neem voor het complete lichten geluidsplan contact op met onze technische afdeling. Complex beschikt over een vast podium van 14 bij 8 bij 1,48 meter. Op aanvraag kunnen er ook mobiele podia in de zaal worden gebouwd.

Info & technical specs 3D Overview 360 VR

Club Extended

De grote zaal is op te splitsen in kleinere formaten. Club Extended heeft een bezoekerscapaciteit van 900 bezoekers. De zaal beschikt over een zeer uitgebreide lichtshow, verdeeld over een grote truss constructie. De zaal is op het gebied van geluid uitgerust met 6 toppen van het merk L’acoustic Arcs inclusief 6 sub-speakers (L’acoustic SB218). Neem voor het complete licht- en geluidsplan contact op met onze technische afdeling. Complex maakt in deze zaal gebruik van mobiele podia die op basis van uw wensen en eisen worden opgebouwd.

Info & technical specs 3D Overview

Club

Club size heeft een bezoekerscapaciteit van 500 bezoekers. De zaal beschikt over een zeer uitgebreide lichtshow, verdeeld over een grote truss constructie. De zaal is op het gebied van geluid uitgerust met 6 toppen van het merk L’acoustic Arcs inclusief 6 sub-speakers (L’acoustic SB218). Neem voor het complete licht- en geluidsplan contact op met onze technische afdeling. Complex maakt in deze zaal gebruik van mobiele podia die op basis van uw wensen en eisen worden opgebouwd.

Info & technical specs 3D Overview

Form

Complex

Griend 6-7
6221 AJ Maastricht

043 820 0005

Want to send us some love?
just fill in the contact form!