/ 01 Oct

PIร‘A - Maastricht Opening Party

Salsa and merengue all the way!

Facebook Event

Event Info

WE ZIJN TERUG EN WE GAAN WEER DANSEN! 

๐ŸŽ‰

Maastricht wat hebben we jullie gemist! Na wat een eeuwigheid leek staan we 10 juli voor het eerst weer met jullie op de dansvloer! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de heerlijkste latin muziek!Tijdens deze avond dansen we als nooit tevoren op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken!๐“๐ข๐œ๐ค๐ž๐ญ๐ฌ
De kaartverkoop start op maandag 28 juni om 13:00! Set your alarms! 

โฐ

Alle tickets van onze verplaatste editie uit 2020 zijn geldig voor dit feest! Als je je ticket niet meer kunt vinden kun je deze opnieuw opvragen via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets-kwijtBen je in het bezit van een ticket maar lukt het je niet om te komen feesten dan kun je t/m maandag 5 juli een refund aanvragen via info@ikbenaanwezig.nl of verkoop je ticket via Ticketswap.

๐‹๐ž๐ญ ๐จ๐ฉ:
Er is bepaald dat je evenementen zonder 1,5 meter alleen kunt bezoeken als je in bezit bent van een toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Je kunt deze verkrijgen via een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het verkrijgen van een toegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl. 

๐Ÿ’›

*Je hebt om te testen via Testen voor Toegang geen Nederlandse Nationaliteit nodig, deze mogelijkheid is ook voor o.a. onze Belgische bezoekers.Locatie: Complex Maastricht, Grote Zaal (kleine zaal is na de zomer terug)
Openingstijden: 19:00 // 23:59
Leeftijd: 18+ ID VerplichtยกVamos a bailar! 

๐Ÿ

PIร‘A - Maastricht Opening Party

Time & Date

Friday, 01 October 2021

19:00 - 23:59