/ 06 Nov

Piña SOLD OUT

The most steamy latin music and tropical vibes.

Buy Locker FAQ Facebook Event

Event Info

WE ZIJN TERUG EN WE GAAN WEER DANSEN! 

Zaterdag 6 november is PIÑA terug in Complex met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Zonder de 1,5 meter en zonder mondkapjes eindelijk weer samen genieten, schudden en schuren op de heerlijkste latin muziek!Tijdens deze editie dansen we van 19:00 tot middernacht op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken!De kaartverkoop start donderdag 7 oktober om 13:00! 

𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩: Er is bepaald dat je evenementen zonder 1,5 meter alleen kunt bezoeken als je in bezit bent van een toegangsbewijs in de CoronaCheck-app. Je kunt deze verkrijgen via een (gratis) test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test maak je via www.testenvoortoegang.org op een locatie bij jou in de buurt. Meer informatie over het verkrijgen van een toegangsbewijs kun je vinden op www.coronacheck.nl. 

*Je hebt om te testen via Testen voor Toegang geen Nederlandse Nationaliteit nodig, deze mogelijkheid is ook voor o.a. onze Belgische bezoekers.Dit feestje vindt plaats in de grote zaal van Complex. De kleine zaal is helaas niet beschikbaar op 1 oktober. Onze salsa & bachata area is in de toekomst natuurlijk weer van de partij!

Locatie: Complex Maastricht, Grote Zaal
Openingstijden: 19:00-00:00
Leeftijd: 18+ ID Verplicht¡Vamos a bailar! 

Piña SOLD OUT

Time & Date

Saturday, 06 November 2021

19:00 - 23:59